Eneco eMobility - Laadzaken - serie

Voor Eneco eMobility maaken wij een korte documentaire serie om de unieke laad mogelijkheden te promoten bij verschillende ondernemers branches.

Marketing oost - Dwars door Twente - serie

Voor Marketing Oost hebben wij een serie geproduceerd om de verschillende recreatieve activiteiten in de omgeving te promoten.

48H filmproject - Leeuwarden - Het Pontje

Verplichte elementen:
 
Genre : Fantasy
Prop : Kompas
Karakter : Ambtenaar van de burgelijke stand

Zin : “Ik respecteer je beslissing, maar ik accepteer hem niet.”

Genomineerd voor:
– Best use of prop
– Best use of character

Marketing Oost - In perspectief - korte docu serie

Voor Marketing Oost hebben wij een documentaire serie geproduceerd om de geschiedenis van het landschap en de cultuur vast te leggen.

Marketing Drenthe - Corona producties

Marketing Drenthe wilde tijdens de lockdown een hart onder de riem steken bij hun ondernemer achterban. Deze producties spelen in op een gevoel van samenhorigheid. De producties bleken een groot succes op facebook en andere social media met honderd duizenden views en honderden opmerkingen als gevolg.

Cycloon fietskoeriers - Kerstvideo intern en extern

Cycloon fietskoeriers wilde een kerstvideo produceren om hun collega’s te bedanken voor het harde werken van het afgelopen jaar.

Brandvideos

Verschillende brandvideos voor verschillende merken.

PPG - Spraymaster serie

Voor PPG international hebben we een korte serie geproduceerd om een nieuw product te introduceren. De mogelijkheden en de werkzaamheid van de Spraymaster wordt volledig ten toon gesteld in een serie van 6 video’s.

Sluit Menu